Digitale Receptie

Digitale Receptie

Goede ontvangst van bezoekers is belangrijk. De Virtual Reception is een digitale receptie waarmee u veel geld en op personeelskosten bespaart, maar u blijft klanten en bezoekers op een professionele manier ontvangen. Op de welkomstzuil worden medewerkers eventueel met naam en foto afgebeeld. De bezoeker legt via de eenvoudig te bedienen touch-interface direct contact met de juiste persoon in uw bedrijf al dan niet met videobellen.  Als de zuil niet actief wordt gebruikt, wordt bijvoorbeeld informatie of een bedrijfsvideo getoond. Onafhankelijk of u voor de optie videobellen kiest kunt u natuurlijk ook contact leggen met een normaal telefoontoestel. De receptie is een losstaande zuil die door een slimme constructie bijzonder stabiel blijft staan en ook makkelijk verplaatst kan worden.

Naast de standaard oplossing bieden we vier uitbreidingsmodulen om voor elke situatie een geschikte oplossing te bieden.

Bezoekersregistratie

Via uw PC kunt u in de beheersomgeving via éénvoudige wijze controleren wie er gedurende de dag in het pand aanwezig waren en nog steeds zijn met in- en uitcheck tijden.

Outlook Koppeling

Via outlook kunt u via de agendafunctie afspraken maken, waarna de zuil automatisch een QR code genereert en verstuurd. Met deze QR code kan de bezoeker zich melden bij de zuil.

Hoogwaardige materialen

Met de Virtual Reception heeft u naast een representatief product ook een product dat voldoet aan de hoogste standaarden. Zuil is vervaardigd van hoogwaardig gepoedercoat staal en intern voorzien van de laatste generatie PC’s met inventief zelf ontworpen cool-systeem.

Service

Uitstekende service en garantie! De kiosk wordt na order snel geplaatst en volledig opgeleverd in overleg met de klant. Standaard 2 jaar garantie op de hardware en één-jarig gratis servicecontract.

100% NL

De digitale receptie is een product dat door Virtual Reception zowel ontworpen als geëngineerd is. Het is een 100% Nederlands product dat hier tevens vervaardigd en geassembleerd wordt.