Beheersomgeving van de receptie

Eenvoudig Beheer

Via de web-interface kunt u gemakkelijk alle mogelijkheden beheren. Voor de bezoekers is de bediening heel eenvoudig. U kunt met PC, laptop, tablet of zelfs uw smartphone inloggen op de web-interface en aanpassingen doorvoeren. U hoeft geen software te installeren of ingewikkelde instellingen in te voeren.

Actuele bezoekerslijst

Op elk moment van de dag de meest actuele lijst van bezoekers voorhanden en een overzicht van alle bezoekers die uw pand hebben bezocht die betreffende dag.

Meerdere talen instellen

In de beheersomgeving kunt u zelf op een makkelijke manier diverse talen bijvoegen. Bijvoorbeeld bij transport bedrijven om chauffeurs uit meerdere landen te laten melden. Door middel van vlaggetjes kan men de juiste selecteren.

Active Directory Koppeling

Bij veel bedrijven worden PC gebruikers aangemeld op een Microsoft server. De software van Virtual Reception kan automatisch de gegevens van de medewerkers uit Active Directory lezen. Met deze koppeling heeft u geen omkijken meer naar het systeem. Uiteraard kunt u ook nog kiezen om de lijst met medewerkers via een Excel in te laden.

Speciale buttons

Aparte knoppen voor koeriers, bezorgers en vaak terugkerende leveranciers. Denk bijvoorbeeld aan koeriersdiensten, cateringsbedrijven, maar ook aan glazenwassers e.d.

Medewerkerslijst met foto's

Laat de bezoeker zien met wie hij/ zij contact heeft door middel van foto’s van de medewerkers in de receptie te uploaden. Deze kunt u zelf eenvoudig toevoegen of via de Active Directory uploaden.