Uitbreiding op onze standaard oplossing

De standaard Digitale Receptie is uitbreidbaar met 4 modules. Zo kunnen we voor bijna alle situaties een passende oplossing bieden aan de klant.
Ook zijn er diverse maatwerk oplossingen die we kunnen bieden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

QR module/ outlook koppeling

Via outlook of een andere email cliënt kunt u agenda afspraken maken. De Digitale Receptie genereert en verstuurd zelf een email met daarin een unieke QR code. Met deze QR code kan de bezoeker zich melden bij de zuil. De software registreert de bezoeker en legt direct contact met de medewerker door te bellen of te mailen. Als u de deur koppeling afneemt dan is het ook mogelijk om direct de deur te openen als er een geldige QR code wordt gescand.

Deurschakeling Module

De medewerker die gebeld wordt kan op afstand via pc of telefoon de deur schakelen om de bezoeker binnen te laten d.m.v. een netwerk relais. Zoals ook vermeld bij de optionele QR reader kan dan ook via een QR code de deur geopend worden.
Klik om video te bekijken.

Print Module

Het is ook mogelijk om een bezoekerspas te printen bij de digitale receptie. De bezoeker kan deze op zijn of haar kleding bevestigen. Neemt u deze optie te samen met de QR Module dan wordt er bij het inchecken een ticket geprint. Klik om video te bekijken.

RFID Module

Met behulp van een RFID reader kunt u medewerkers laten in- en uitchecken met een persoonlijke medewerkerspas. Zo kan de bezoeker snel en eenvoudig zien of zijn contactpersoon aanwezig is én heeft u via de online beheeromgeving altijd inzicht in welke collega’s in het gebouw zijn. Ook worden gelijk de in- en uitcheck tijden geregistreerd.

Maatwerk

Soms is er behoefte aan speciale oplossingen om te voldoen aan de wensen van de klant. Bij deze relatie hebben we bijvoorbeeld een deurschakeling gemaakt met Key-Pad, waarbij de deur geopend kan worden met een een vooraf gegenereerde 4-cijferige code. De digitale receptie verstuurd automatisch een email met de code, nadat je een afspraak hebt aangemaakt in Outlook.